2017-2018 Katalogu İçin Tıklayınız

2016-2017 Katalogu İçin Tıklayınız

2015-2016 Katalogu İçin Tıklayınız

2014-2015 Katalogu İçin Tıklayınız

2013-2014 Katalogu İçin Tıklayınız

Gıda Mühendisliği (DK) Ders Kataloğu

Ders

2017 - 2018 Güz Yarıyılı
Ders Kodu Ders Adı İncele T U AKTS
LÜ-FBE-04 Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Bilimsel Etik 3 0 5
LÜ-FBE-03 Doktora Semineri 0 2 5
LÜ-FBE-01 Uzmanlık Alan Dersi 8 0 10
Toplam AKTS: 20
Tez

2017 - 2018 Güz Yarıyılı
Ders Kodu Ders Adı İncele T U AKTS
LÜ TEZ TEZ 0 0 20
LÜ-FBE-01 Uzmanlık Alan Dersi 8 0 10
Toplam AKTS: 30