Gıda Mühendisliği (DK) Ders Kataloğu
Ders
2011 - 2012 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
LÜ-GM-48
Bitkisel Gıda Fermantasyonları
3
0
5
LÜ-GM-59
Bitkisel Yağ Sanayinde Atıklar ve Yan Ürünlerin Değerlendirilmesi
3
0
5
LÜ-GM-60
Doktora Semineri
0
2
5
LÜ-GM-60
Doktora Semineri
0
2
5
LÜ-GM-39
Dondurulmuş Gıdalar Teknolojisi
3
0
5
LÜ-GM-19
Fırın Ürünlerinde Kullanılan Temel ve Yardımcı Maddeler
3
0
5
LÜ-GM-45
Gıda İşletmelerinde Yeni Eğilimler
3
0
5
LÜ-GM-23
Gıda Toksikolojisi
3
0
5
LÜ-GM-03
İleri Gıda Kimyası
3
0
5
LÜ-GM-31
Kırmızı Et Teknolojisi
3
0
5
LÜ-GM-41
Kurutma Teknikleri
3
0
5
LÜ-GM-25
Laktik ASit Bakterileri
3
0
5
LÜ-GM-07
Lipid Kimyası
3
0
5
LÜ Danışmanlık
Lisansüstü Danışmanlık
0
1
1
LÜ-GM-18
Tahıl Kimyası
3
0
5
LÜ-GM-01
Uzmanlık Alan Dersi
8
0
10
LÜ-GM-57
Yağ Teknolojisinde Uygulanan Presyon, Ekstraksiyon ve Rafinasyon Teknikleri
3
0
5
Seçmeli
()
609
Durum Buğdayı Ürünleri
3
0
8
608
Ekmek Üretim Teknolojisi
3
0
8
604
Gıda İşletmeleri Sanitasyonu ve Personel Hijyeni
3
0
8
610
Gıda Kaynaklı Patojen Bakteriler
3
0
8
614
Gıda Kaynaklı Virüsler
3
0
8
607
Gıda Mühendisliğinde Birim Operasyonlar
3
0
8
615
Gıda Tesislerinde Projelendirme ve Kurulum
3
0
8
616
Krema ve Tereyağı Teknolojisi
3
0
8
612
Laktik Asit Bakterileri
3
0
8
611
Mikotoksijenik Küfler ve Mikotoksinler
3
0
8
603
Peynir Teknolojisi
3
0
8
613
Probiyotik Bakteriler ve Prebiotikler
3
0
8
606
Süt Endüstrisinde Kullanılan Starterler
3
0
8
601
Süt Kimyası
3
0
8
605
Süt Teknolojisi Tesislerinin Kuruluş ve Organ
3
0
8
602
Yağ Kimyası
3
0
8
Toplam AKTS:
86
2011 - 2012 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
LÜ-GM-04
Beslenme İlkeleri
3
0
5
LÜ-GM-59
Bitkisel Yağ Sanayinde Atıklar ve Yan Ürünlerin Değerlendirilmesi
3
0
5
LÜ-GM-60
Doktora Semineri
0
2
5
LÜ-GM-39
Dondurulmuş Gıdalar Teknolojisi
3
0
5
LÜ-GM-45
Gıda İşletmelerinde Yeni Eğilimler
3
0
5
LÜ-GM-17
Gıda Mühendisliğinde Birim Operasyonu
3
0
5
LÜ-GM-50
Gıda Zehirlenmeleri ve Enfeksiyonları
3
0
5
LÜ-GM-27
İleri Gıda Mikrobiyolojisi
3
0
5
LÜ Danışmanlık
Lisansüstü Danışmanlık
0
1
1
LÜ-GM-40
Meyve Suyu Üretim Teknolojisi
3
0
5
LÜ-GM-35
Modifiye Yağlar ve Üretim Teknolojileri
3
0
5
LÜ-GM-26
Probiyotik Bakteriler ve Prebiotikler
3
0
5
LÜ-GM-01
Uzmanlık Alan Dersi
8
0
10
LÜ-GM-02
Yüksek Lisans Semineri
0
2
5
Toplam AKTS:
71
Tez
2011 - 2012 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
DR TEZ
Doktora Tezi (Yıllık)
0
0
52
LÜ TEZ
TEZ
0
0
20
LÜ TEZ
TEZ
0
0
20
LÜ TEZ
TEZ
0
0
20
LÜ-GM-01
Uzmanlık Alan Dersi
8
0
10
LÜ-GM-01
Uzmanlık Alan Dersi
8
0
8
LÜ-GM-01
Uzmanlık Alan Dersi
8
0
10
LÜ-GM-01
Uzmanlık Alan Dersi
8
0
10
Toplam AKTS:
150
2011 - 2012 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
LÜ TEZ
TEZ
0
0
20
LÜ TEZ
TEZ
0
0
20
LÜ-GM-01
Uzmanlık Alan Dersi
8
0
10
Toplam AKTS:
50