Gıda Mühendisliği (DK) Ders Kataloğu
Ders
2010 - 2011 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
LÜ-GM-48
Bitkisel Gıda Fermantasyonları
3
0
5
LÜ-GM-60
Doktora Semineri
0
2
5
LÜ-GM-11
Dondurma Teknolojisi
3
0
5
LÜ-GM-22
Fonksiyonel Gıdalar
3
0
5
LÜ-GM-13
Gıda Muhafazasında Modern Teknikler
3
0
5
LÜ-GM-17
Gıda Mühendisliğinde Birim Operasyonu
3
0
5
LÜ-GM-49
Hazır Yemek Teknolojisi
3
0
5
LÜ-GM-25
Laktik ASit Bakterileri
3
0
5
LÜ-GM-40
Meyve Suyu Üretim Teknolojisi
3
0
5
LÜ-GM-35
Modifiye Yağlar ve Üretim Teknolojileri
3
0
5
LÜ-GM-55
Süt Kaynaklı Ürünler Teknolojisi
3
0
5
LÜ-GM-06
Süt Kimyası
3
0
5
LÜ-GM-01
Uzmanlık Alan Dersi
8
0
8
LÜ-GM-01
Uzmanlık Alan Dersi
8
0
10
LÜ-GM-02
Yüksek Lisans Semineri
0
2
5
Toplam AKTS:
83
2010 - 2011 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
LÜ-GM-60
Doktora Semineri
0
2
5
LÜ-GM-60
Doktora Semineri
0
2
5
LÜ-GM-11
Dondurma Teknolojisi
3
0
5
LÜ-GM-22
Fonksiyonel Gıdalar
3
0
5
LÜ-GM-15
Fonksiyonel Süt Ürünleri
3
0
5
LÜ-GM-23
Gıda Toksikolojisi
3
0
5
LÜ-GM-03
İleri Gıda Kimyası
3
0
5
LÜ-GM-27
İleri Gıda Mikrobiyolojisi
3
0
5
LÜ-GM-38
Lipidlerde Bozulma Mekanizmaları
3
0
5
LÜ-GM-24
Mikotoksijenik Küfler ve Mikotoksinler
3
0
5
LÜ-GM-29
Özel Fermente Süt Ürünleri
3
0
5
617
Seminer I, II
0
2
4
LÜ-GM-01
Uzmanlık Alan Dersi
8
0
10
Toplam AKTS:
69
Tez
2010 - 2011 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
DR TEZ
Doktora Tezi (Yıllık)
0
0
52
DR TEZ
Doktora Tezi
0
0
52
LÜ TEZ
TEZ
0
0
20
LÜ-GM-01
Uzmanlık Alan Dersi
8
0
8
LÜ-GM-01
Uzmanlık Alan Dersi
8
0
10
LÜ-GM-01
Uzmanlık Alan Dersi
8
0
10
Toplam AKTS:
152
2010 - 2011 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
DR TEZ
Doktora Tezi (Yıllık)
0
0
52
LÜ TEZ
TEZ
0
0
20
618
Uzmanlık Alan Dersi
5
0
8
LÜ-GM-01
Uzmanlık Alan Dersi
8
0
10
LÜ-GM-01
Uzmanlık Alan Dersi
8
0
8
Toplam AKTS:
98