Gıda Mühendisliği (DK) Ders Kataloğu

Ders

2010 - 2011 Güz Yarıyılı
Ders Kodu Ders Adı İncele T U AKTS
LÜ-GM-48 Bitkisel Gıda Fermantasyonları 3 0 5
LÜ-GM-60 Doktora Semineri 0 2 5
LÜ-GM-11 Dondurma Teknolojisi 3 0 5
LÜ-GM-22 Fonksiyonel Gıdalar 3 0 5
LÜ-GM-13 Gıda Muhafazasında Modern Teknikler 3 0 5
LÜ-GM-17 Gıda Mühendisliğinde Birim Operasyonu 3 0 5
LÜ-GM-49 Hazır Yemek Teknolojisi 3 0 5
LÜ-GM-25 Laktik ASit Bakterileri 3 0 5
LÜ-GM-40 Meyve Suyu Üretim Teknolojisi 3 0 5
LÜ-GM-35 Modifiye Yağlar ve Üretim Teknolojileri 3 0 5
LÜ-GM-55 Süt Kaynaklı Ürünler Teknolojisi 3 0 5
LÜ-GM-06 Süt Kimyası 3 0 5
LÜ-GM-01 Uzmanlık Alan Dersi 8 0 8
LÜ-GM-01 Uzmanlık Alan Dersi 8 0 10
LÜ-GM-02 Yüksek Lisans Semineri 0 2 5
Toplam AKTS: 83

2010 - 2011 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu Ders Adı İncele T U AKTS
LÜ-GM-60 Doktora Semineri 0 2 5
LÜ-GM-60 Doktora Semineri 0 2 5
LÜ-GM-11 Dondurma Teknolojisi 3 0 5
LÜ-GM-22 Fonksiyonel Gıdalar 3 0 5
LÜ-GM-15 Fonksiyonel Süt Ürünleri 3 0 5
LÜ-GM-23 Gıda Toksikolojisi 3 0 5
LÜ-GM-03 İleri Gıda Kimyası 3 0 5
LÜ-GM-27 İleri Gıda Mikrobiyolojisi 3 0 5
LÜ-GM-38 Lipidlerde Bozulma Mekanizmaları 3 0 5
LÜ-GM-24 Mikotoksijenik Küfler ve Mikotoksinler 3 0 5
LÜ-GM-29 Özel Fermente Süt Ürünleri 3 0 5
617 Seminer I, II 0 2 4
LÜ-GM-01 Uzmanlık Alan Dersi 8 0 10
Toplam AKTS: 69
Tez

2010 - 2011 Güz Yarıyılı
Ders Kodu Ders Adı İncele T U AKTS
DR TEZ Doktora Tezi (Yıllık) 0 0 52
DR TEZ Doktora Tezi 0 0 52
LÜ TEZ TEZ 0 0 20
LÜ-GM-01 Uzmanlık Alan Dersi 8 0 8
LÜ-GM-01 Uzmanlık Alan Dersi 8 0 10
LÜ-GM-01 Uzmanlık Alan Dersi 8 0 10
Toplam AKTS: 152

2010 - 2011 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu Ders Adı İncele T U AKTS
DR TEZ Doktora Tezi (Yıllık) 0 0 52
LÜ TEZ TEZ 0 0 20
618 Uzmanlık Alan Dersi 5 0 8
LÜ-GM-01 Uzmanlık Alan Dersi 8 0 10
LÜ-GM-01 Uzmanlık Alan Dersi 8 0 8
Toplam AKTS: 98